Bröllop Mad Libs: Gästbok Alternativa

Brides: vill du att din gästbok för att vara 1000x roligare + interaktiv för gäster? Du kommer att älska ett bröllop galen lib istället! Med denna gästbok alternativ, fyll i dessa skickligt utformade bröllop galna libs för att göra sina egna roliga skapelser. Om du vill ha en aktivitet för gäster att göra före middagen eller en rolig gästbok alternativa , bröllop galna libs är det optimala valet! Läs vidare för att få veta mer, se hur de fungerar, och ta reda på var man kan köpa mad libs för ditt bröllop!

Bröllop Mad Libs

Vad är bröllop galna libs? Om du är bekant med den traditionella galna lib spel, det fungerar i alla fall. Den galna lib går på framsidan, medan baksidan erbjuder gästerna vad som behöver fyllas i (pronomen, substantiv, verb och adjektiv). Gäster fylla i tomrummen, vänd över kortet, och överför sina svar i tillämpliga fält. Då kommer de läsa hela ”historia”. Det är oftast en lustiga resultat eftersom tomrummen fylldes i utan att veta förutsättningen för handlingen.

Gästerna placera sedan deras avslutade mad libs i en korg och du kan placera dem alla i en bok eller minnessak låda i stället för en traditionell gästbok. Här är några mönster för att inspirera dig:

Jag älskar den här sparredesign!

Varför vi älskar det

Vi har sett andra galna libs innan, men vi älskar dessa på grund av de oändliga mönster att välja mellan. Plus, är dessa skickas som tryckbar PDF designfil, vilket innebär att du kan skriva ut dem själv hemma (och i sista minuten). Besök Cami Paperie för att få reda på mer!

Grattis planering!

?
-E.

P.S. Har du angett för en chans att vinna dessa fantastiska bröllop giveaways ännu?

PSS Behöver du DIY bröllop inspiration?

Handgjorda bröllop Inspiration

Handgjorda Wedding Blogg + Shop | Emmaline Bride ®

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>