Tack Meny: Två Essentials i en!

Hej, älskar! Du vet vid Emmaline Bride vi är nötter för bröllop detaljer som gör två saker på en gång, eftersom vi älskar att spara tid. Och pengar. Och stress. Så när vi fick syn på tack menyn kombination över på Paper Street Tryck , vi kunde inte vänta med att dela den med dig. Detta är en bra idé och hela Art Deco bröllop inbjudan sviten har vi inspirerat fullt Gatsby liknande storhet. Så, utan vidare adjö, vi presentera … det tack menyn!


Tack Menu

Vad är ett tack-menyn? I huvudsak är det ett tack-kort-och middagsmeny i ett. På toppen, delar det ett hjärtligt (+ custom) tack hälsning för gäster. Den nedre halvan ledtrådar dina gäster i vad är matlagning upp för middag. Här är en närmare titt:

Här är det tack delen …

… och menydelen nedanför:

Art Deco Collection

Detta tack menyn finns en art déco bröllop stil. Vi rekommenderar att para ihop den med andra kompletterande bitar som bröllop inbjudan och returadress stämpel. Här är en närmare titt:

Och avsändaradressen stämpel:

Se mer

Det här är bara ett urval av de vackra objekt du bor på Paper Street Press. Bläddra i shoppa för att se mer

Grattis planering!

xo!,
-E.

Handgjorda bröllop Inspiration

Handgjorda Wedding Blogg + Shop | Emmaline Bride ®

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>